Till dig som vill visa vägen – tio tankar om mening i klimatkrisens tid

Titel:
Till dig som vill visa vägen – tio tankar om mening i klimatkrisens tid

Författare:
Sara och Fredrik Bronner

ISBN:
978-91-986569-0-9


Var här och nu
Var snäll
Var rädd om dig
Var tacksam och nöjd
Var långsam
Var tillsammans
Var samhället
Var rättvis
Var den som delar med sig
Var den som visar vägen

Här är tio tankar till dig som förstått att du måste göra något annorlunda i klimatkrisens tid. Till dig som vill tro att det bästa inte har hänt än, men som förstått att människans alla begär och krediter inte längre får plats på jorden. Till dig som förstått att klimatkrisen också är en existentiell kris.

Vi behöver vägvisare och rebeller. Människor som påverkar och hjälper. Den här boken är skriven av entreprenörerna Sara och Fredrik Bronner. Vi har skrivit den för att inspirera dig. Och för att be dig att hjälpa oss att trampa upp nya stigar. Läs, känn efter och tänk efter. Det här är steg vi har tagit på vår väg.

Vill du visa oss din? Vem vill du inspirera?


Det här är den första bok vi ger ut. Med den hoppas vi kunna väcka eftertanke och inspiration. Kanske öppna nya samtal.

24 sidor, 10 bilder och 10 texter. Vi har skrivit, fotograferat och formgivit. Den är tryckt på hemmaplan i Örebro av Prinfo Welins. Bläddra här och läs förordet.

Boken kostar 150 kronor (inklusive moms) och du hittar den i Bronners butik i Wadköping. Du kan också beställa den genom att skicka ett mail till butiken@bronnerbronner.se. Då skickar vi den till dig (50 kronor i fraktkostnad tillkommer).

Företagskunder som vill köpa fler exemplar än tio får offert.